Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Ja teniu disponible el formulari per tramitar el nou carnet federatiu de la FEEC per al 2023

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha iniciat la nova temporada de carnets per al 2023, amb el nou pla de carnets i assegurances per als federats. Tots els socis de la UE que estigueu interessats en solicitar el carnet federatiu, podeu fer-ho a partir del 11 de desembre a aquest enllaç.
Cal tenir en compte que la validesa del carnet federatiu del 2022 expira el 31 de desembre de 2022. El carnet federatiu per al 2023 començarà a ser vàlid l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans.

Carnet2021

 

A partir de l’1 de gener de 2023 entra en vigor un nou sistema de descomptes a la majoria dels refugis de muntanya de l’estat espanyol, inclosos els gestionats per la FEEC. Les Federacions d’Aragó, Catalunya, Astúries i Navarra hem assolit un acord anomenat CORRESPONDÈNCIA MÚTUA DE REFUGIS, el qual estableix un sistema de descomptes per als federats i federades, i una compensació per als gestors dels refugis que els apliquen. D’aquest acord participen totes les Federacions que s’hi hagin volgut adherir, i a partir de l’1 de gener de 2023 només els seus federats i federades gaudiran de descomptes als refugis. Així doncs, l’habilitació FEDME deixa de ser necessària per gaudir de descomptes a les comunitats autònomes esmentades però sí que serà necessària per a descomptes als refugis que estiguin al conveni de reciprocitat europeu i per a competicions estatals i internacionals. Més informació a la web.

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.