Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

El nou carnet federatiu de la FEEC per al 2018 presenta novetats i millores

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha iniciat la nova temporada de carnets per al 2018, amb el nou pla de carnets i assegurances per als federats, aprovat a l’Assemblea General celebrada a Sabadell el passat 25 de novembre. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades es poden adreçar a qualsevol de les entitats federades per donar-se d’alta.

Cal tenir en compte que la validesa del carnet federatiu del 2017 expira el 31 de desembre de 2017. A més, per tal de permetre actualitzar el sistema informàtic, l’1 de desembre serà l‘últim dia per poder tramitar llicències per al 2017. El carnet federatiu per al 2018 començarà a ser vàlid l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans.

 
Novetats per al 2018
 
Oferta d’assegurança per a les activitats d’educació en el lleure organitzades per les entitats de la FEEC Per primera vegada oferim una modalitat de carnet federatiu destinada a les activitats d’educació en el lleure organitzades per les entitats membres de la FEEC. Aquesta assegurança va dirigida als menors que no realitzin esports però que realitzin activitats d’oci en el medi natural organitzades per la FEEC. El menor es donarà d’alta al llarg de l’any i tindrà cobertura per a tot l’any, independentment del número d’activitats en les que participi.
 
  • Es cobreixen els accidents dels federats durant les estances en refugis amb motiu de la pràctica esportiva.
  • Es cobreix el rescat i l'assistència sanitària de caràcter urgent, tot i que no sigui derivada d'un accident.
  • S'amplia el termini de cobertura dels accidents en viatges a l’estranger. Passaran a estar coberts els accidents que es produeixin durant els 90 dies consecutius des del moment en què se surti d'Espanya i no de la província del domicili habitual del federat.
  • Pel que fa a la modalitat D, cobreix tot el món, incloses les zones desèrtiques i selves, llevat d’activitats realitzades per sobre dels 7.000 m o en zones polars, delimitant-se segons la definició geogràfica dels Cercles Polar Àrtic i Antàrtic: paral·lel 66°33'46'' (variable segons època) latitud nord i sud respectivament o que requereixin permisos d'expedició o d'autorització governativa.
  • En la modalitat D, no tindran cobertura les declaracions de sinistres efectuades per sota dels 7.000 m derivats d'accidents ocorreguts o per mals derivats d'estances per sobre dels 7.000 m.
  • La tramitació del carnet federatiu de la modalitat E té condicions especials. Per tal de validar-lo, la federació requerirà documentació annexa.

Pel que fa a les millores generals

  • Mínim augment del preu del carnet federatiu respecte l’any passat, que anirà entre els 50 cèntims i 1 euro anuals en funció de la modalitat escollida.
  • Número d’atenció telefònica gratuït a Espanya, 900 120 180. Es manté el número de l’estranger, 00 34 934 957 662.
  • Es manté la tarifa familiar pels carnets federatius dels menors amb caràcter anual. S’aplica un 20% de descompte en la quota de l’assegurança d’un menor de 18 anys que es federi, fill d’una parella federada. Si la parella té més d’un fill menor de 18 anys que es federi, s’aplica un 35% de descompte en les seves quotes de l’assegurança.
  • Atenció telefònica en català.

Podeu tramitar el vostre carnet federatiu en el següent enllaç.

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.