Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Sortida esmorzar

Matí de diumenge tapat, prediccions de pluja per la tarda, prop de 70 persones ens disposem a caminar.
Un cop obtinguda la tradicional foto a l’absis del monestir ens dirigim cap a Sant Antoni. Allà ens trobem amb els participants que s’han estimat més enganxar-se des de aquí.
Amb el grup format i altre com retratats ens dirigim cap el pla de les llebres. Anem seguint la pista passant pel serrat de monget i el Serratal. Deixem la pista i seguim un corriol fins arriba molt a tocar el pla d’Estrangol, allà ens dirigim fins a sota can Guillamet on estava situat l’esmorzar.
Amb l’estomac ple i carregats d’energia anem a buscar el PR60, el de les 4 Ermites, per dirigir-nos cap a Sant Antoni i Sant Joan .
Les mongetes amb rosto de cansalada van ser les delícies per a tothom, pa amb tomàquet amb llonganisseta, cansalada, galetes, cafè i raig.
Moltes gràcies a tots els participants
També donar les gràcies a la Marta, en Francesc i a la Anna Mª Picart per prepara-nos el suculent esmorzar.
Més fotos a la galeria d’imatges. 

 

 

Política de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació a la pàgina de política de galetes.