Ja hem celebrat la primera edició del trail de l’Emmona!

Ha estat un gran esforç, primer per part de totes les persones que hi han col·laborat d’una o altre manera, i segon pels participants que s’hi ha deixat gotes de suor i patiment pel dur trajecte, però creiem que tot plegat ha valgut la pena.

Un total de 87 corredors i corredores es presentaven a la sortida amb diferents objectius personals, però amb un de comú, finalitzar el trail. La prova consistia a recórrer quasi 104 quilòmetres en menys de 24 hores i amb un desnivell acumulat de poc més de 10.000 metres.

Hi havia controls de pas, avituallaments líquids, sòlids i un grup humà desplegat per garantir la seguretat en tot el recorregut; des de l’organització amb gent obrint i senyalitzant el camí, feina fosca però importantíssima, organitzant controls, avituallaments, recollint cintes i cartells de senyalització i tancant trams; Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i moltes persones vetllant pel correcte desenvolupament del trail.

Al tancament a les cinc de la tarda a la plaça de l’Abadia, havien finalitzat la prova, dins l’horari establert, un total de 54 corredors i corredores, havent 33 abandonaments. Un trail exigent en quilometratge al qual s’havia d’arribar en un estat de forma òptim, doncs el desnivell era considerable.

Hem intentat fer-ho el millor que podem i creiem que en general la prova va funcionar molt bé, hi ha coses a millorar, retocar o simplement a canviar, però entre tots ho podem fer possible, intentarem millorar amb l’ajuda de tots i aconseguir que el trail de l’Emmona sigui un referent en tot el territori.

A tots vosaltres, col·laboradors, personal sanitari, forces de l’ordre, voluntaris de diferents entitats, però sobretot als 87 corredors i corredores que amb el seu esforç han fet possible que aquesta primera edició ja sigui història,

MOLTES GRÀCIES!

UNIÓ EXCURSIONISTA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES


Imprimeix   Correu electrònic