Què fem a la secció d'Iniciació?

A principis del 2009 es va realitzar la renovació de la junta directiva de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, junt amb aquesta renovació hi va haver seccions com la d'iniciació que es va reactivar amb nous responsables, Sergi Albrich, Neus Bosch, Anaïs Clua i Anna Gamell.

A la secció d'iniciació ens plantegem diferents objectius per a les nostres activitats, però volem destacar l'objectiu principal que és que les nenes i nens es familiaritzin amb la muntanya i l'entorn muntanyenc (identificant els elements de l'entorn, aprenent a què és necessari per anar a la muntanya, respectant el medi ambient,...).

Les nenes i nens participants a les activitats de la Unió Excursionista, hauran de tenir una assegurança. Aquesta assegurança es pot fer abans de cada activitat, el seu cost és de 1,95€ per activitat i quan es realitza la inscripció es pot omplir el paper de l'assegurança temporal (vàlida només per aquella activitat en concret). També hi ha la opció de realitzar una assegurança anual, aquesta té cobertura durant tot l'any per a totes les activitats i el seu cost és de 3€ anuals. Per poder fer aquesta assegurança és necessari ser membre d'una entitat excursionista com pots ser la unió excursionista de Sant Joan. Per tant, el cost total és la quota anual de l'entitat més els 3€ de l'assegurança. Aquesta opció es va donar a conèixer ja que considerem que molts dels participants a les nostres activitats possiblement facin més activitats fora de la Unió Excursionista i aquesta modalitat d'assegurança els pot ser útil.

Des de la secció d'iniciació esperem que les diferents activitats que es proposen tinguin una bona acceptació i mica en mica vagi augmentant el número de infants i joves que composin la nostra entitat excursionista.

Secció d'iniciació de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses


Imprimeix   Correu electrònic