PLA D'ESTRÀNGOL

Un any més, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses juntament amb el Grup d'Esplai Somnis ha organitzat la la mítica acampada infantil al Pla d'Estràngol, aquest any ha estat la 43a edició.

A les nou del matí del 3 d’agost, 32 nens i nenes ens esperaven a la Plaça Torres i Bages disposats a passar quatre dies intensos de diversió, aventura, sorpreses, amistats... i tot sense pares, aspecte important, sobre tot des del punt de vista dels més grans. 

Com cada any vàrem començar la ruta enfilant-nos cap a Sant Antoni, un bon lloc per fer un petit descans, agafar energia amb l’esmorzar i conèixer-nos millor tot jugant. Des d’aquest punt ens quedava un camí ple de jocs i proves fins al Pla d’Estràngol, on ens esperaven els magnífics macarrons del primer dia.

Un cop a lloc, tendes muntades i tots dinats, ara sí que començaven els quatre dies de jocs de nit, rutes d’orientació, gimcanes ..., la gran novetat unes esplèndides danses que ens van preparar cada un dels equips i amb les quals vam gaudir molt tant monitors i monitores com nens i nenes. 

A diferència de l’any anterior, la majoria dels dies ens van acompanyar uns bons amics: el bon temps i la calor, sobretot el dia de l’excursió a Santa Llúcia, sort en vam tenir de la remullada a les basses... ahhh, i de la dutxa col·lectiva que vam organitzar al tornar al pla amb la manega del camió cisterna, ens ho vam passar GENIAL petits i grans. 

El quart i últim dia ens esperava una cita obligada, la guerra de pintures. Amb aquesta posàvem fi els dies que havíem passat junts allà dalt sense res d’extraordinari, només amb amics, amigues, un entorn que no tothom en pot gaudir i moltíssimes ganes de passar-ho bé. 

Amb això ho teníem tot fet, ara només faltava arribar a casa, una bona dutxa, sopar i anar a dormir pensant en com n’havíem estat de bé aquests dies i fent plans de cara l’any vinent.


Imprimeix   Correu electrònic