Sortida d'esquí de muntanya - Reserva Natural de Mentet

La secció d'alta muntanya de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, té previst realitzar una sortida  amb esquís de muntanya per la zona de Vallter (Ripollès), més concretament a la Reserva Natural de Mentet, el proper diumenge dia 20 de març de 2011.

 

La sortida inicialment estava pensada a Andorra, la climatologia però, ens permetrà realitzar un recorregut amb esquís de muntanya més a prop de casa. El recorregut proposa sortir de l'estació de Vallter 2000 cap a la Portella de Mentet, des d'allà continuar pel Pla de Mentet cap a la Ribera del Forquets (França), i continuar fins els Collets Verds. Un cop allà enfilar fins El Refugi de l' Alemany i després cap a la Serra de Bacivers. Des d'aquí baixar fins als peus del Pic de Bacivers a la seva cara nord, on hi trobarem una petita canal per on haurem de gramponar fins al cim del Pic de Bacivers. Un cop allà podem fer un mos per agafar forces abans de baixar per la pala del Bacivers. Si ens queden forces podem pujar fins al Bastiments per tornar a baixar fins al Circ d'Ulldeter.

 

La sortida està pensada per a gent amb experiència en la pràctica de l'esquí de muntanya. Es necessari portar tot el material de seguretat per a la pràctica d'aquest esport (arva, pala, sonda i casc) i conèixer el seu funcionament.

La sortida serà el proper diumenge dia 20 de març. El lloc de trobada serà el Bar La Rodona de Sant Joan de les Abadesses a les 8 h.

Els interessats poden trucar a: Guillem Ferrer (616 21 66 13) o Pere Descamps (651 46 20 04)


Imprimeix   Correu electrònic