La Gran Diagonal: Pedraforca

La Gran Diagonal: Pollegó Inferior al Pedraforca

El proper diumenge dia 17 d'octubre des de la secció d'alta muntanya de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, us convidem a venir al Pedraforca. L'objectiu d'aquesta sortida és assolir el Pollegó Inferior del Pedraforca per La Gran Diagonal.

Aquest recorregut, de gran vellesa, es caracteritza també per ser poc freqüentat. El punt de partida està situat aprop del poble de Saldes, en el camí que accedeix a Prat de Reu. L'itinerari per la canal, consta de diversos trams on s'haurà de grimpar i on trobarem passos de IIº. La complicació més important la trobarem just abans d'arribar al cim on hi ha un pas de IIIº molt curt.

La sortida no requereix material tècnic específic ni coneixements d'escalda. Però si que és necessari estar acostumat a les alçades, a grimpar i caminar en zones exposades. El material necessari per a la sortida és una motxilla de 30 litres, casc, paravent, polar, guants, gorro, ulleres de sol, calçat adecuat i menjar per passar el matí. És imprescindible tenir la llicència federativa per realitzar l'activitat. En cas de no tenir-ne es tramitarà la llicència temporal el mateix dia.

 Per qualsevol altre informació podeu trucar al número 616216613 (Guillem).

Cartell sortida


Imprimeix   Correu electrònic