Taller d’orientació i planificació d’tineraris

Seguint amb un dels principals objectius de l’entitat que és formar al màxim als practicants d’esports de muntanya, us presentem el nou taller que organitza la Secció de Formació.

El temes que tractarem durant el taller estaran relacionats amb l’orientació i la planificació d’itineraris. L’objectiu d’aquest taller es dotar del coneixement i les eines necessaris a totes les persones que es plantegin planificar una activitat a la muntanya.

Es realitzaran dues sessions teòriques, el 16 i 30 de setembre, on s’explicaran les eines i materials bàsics per afrontar amb garanties les activitats a la muntanya. En aquestes sessions també es donaran les bases perquè els alumnes planifiquin la sessió pràctica que es realitzarà els dies 1 i 2 d’octubre.

La part pràctica es desenvoluparà amb una sortida de dos dies amb bivac per la zona del massís de Montserrat. A part de posar en pràctica els nostres coneixements ens permetrà conèixer una mica més aquesta muntanya i assolir algunes de les seves agulles més representatives.

Aquestes jornades estan adreçades a qualsevol persona que practiqui esports de muntanya i que vulgui ampliar els seus coneixements tècnics i pràctics.

En la documentació adjunta trobareu tota la informació.

Esperem que sigui del vostre interès i us animem a participar-hi.


Imprimeix   Correu electrònic