Inscripcions 57a Marxa d'orientació i Regularitat

La inscripció està oberta a majors de 18 anys i als menors acompanyats. Els equips estaran formats per dues persones. Com a mínim un dels participants serà major de 18 anys. Si els menors d’edat no van acompanyats pel seu tutor legal, hauran de posseir l’autorització corresponent dels ascendents o tutors. Opcionalment un equip podrà incorporar com acompanyant un tercer marxador sempre que sigui menor de 12 anys. Es permet la participació a nivell individual sempre que sigui sol·licitada per un participant federat i ja inclòs en la classificació de la CCMTR.

 
 
 
Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la 20a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat.
 
Els drets d’inscripció són de:
 
-7€: ​socis de la UE Sant Joan de les Abadesses amb llicència de la FEEC
 
-8 €​: posseïdors de la llicència de la FEEC, de federacions adscrites a la UIAA, de federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC, de l’any en curs i membres de les seccions d’iniciació a la muntanya d’entitats associades al Moviment Azimut.
 
-10 €​: socis de la UE Sant Joan de les Abadesses no federats (inclou la llicència temporal obligatòria).
 
-13 €​: resta d’inscrits (inclou la llicència temporal obligatòria).
 
-15 €​: inscripcions fetes al mateix dia de la sortida sense cap tipus de distinció (inclou la llicència temporal obligatòria en cas de no ser federat).
 
-Menors de 12 anys​: gratuït si es disposa de llicència federativa. (5 euros en cas de no disposar-ne).
 
La persona que inscrigui a l'equip, haurà d'aportar les dades de tots els seus membres en el moment de fer la inscripció.
 
El preu inclou l’esmorzar i un petit refrigeri en acabar la prova.

Imprimeix   Correu-e