57a Marxa d'Orientació i Regularitat

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses organitza la 57a Marxa d’Orientació i Regularitat, puntuable per a la 20a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El dia 7 d’abril es farà el sorteig pels dorsals a les 17:00 hores al local de l'entitat i es penjarà al web de la UE Sant Joan de les Abadesses amb la corresponent taula horària de sortida. La resta de documentació (mapa, Full de Ruta i Dorsal) es lliurarà el mateix dia de la sortida a partir de les 08:00 hores. Mapa: Es lliurarà un mapa a cada participant on s’especificaran tots els controls i punts de pas obligatoris. En tractar-se d’una marxa d’orientació, el camí no hi serà marcat.

Full de Ruta: En el Full de Ruta, que es lliurarà a cada equip, hi figurarà una taula que els controls aniran emplenant per duplicat. També hi constaran les mitjanes parcials de velocitat, així com els temps de descans de cada parada obligatòria, que sempre seran autocontrolats. En el revers 3 del Full de Ruta hi haurà una petita descripció de la situació de cada punt de control i un resum breu d’aquest Reglament. L'equip ha d'estar al complert per tal que el control pugui anotar l'horari de pas al Full de Ruta. Quan un equip acabi la prova haurà d’entregar el Full de Ruta, que serà partit per la meitat i una meitat quedarà per la UE Sant Joan de les Abadesses i l’altra per l’equip participant. Dorsal: Tots els membres de l’equip hauran de portar el dorsal, proveït per l’organització, de forma ben visible.

INFORMACIÓ RECORREGUT
 
El recorregut que us hem preparat per la 57a edició de la Marxa dòrientació, es un itinerari circular amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses.

La sortida des de la plaça Torres i Bages, just davant de la capçalera del Monestir. 

La marxa finalitzara a la plaça major de la població. 

Una marxa apta per tot tipus de persones acostumades a caminar i que tinguin ganes de gaudir d’una bona paissatge.

-Distància de 12,88 km

-504 metres de desnivell positiu.

-Durada 4 hores aprox.

-Altitud màxima 1.055m

 

Imprimeix   Correu-e