Caminada Popular 1 de maig

Altres edicions caminada popular

Recorregut 21a edició

 

Es tracta d’un itinerari circular amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses amb una distància de 17 km. El traçat transcorre pels municipis de Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.
 
La sortida es donarà a la Plaça Clavé on prendrem la direcció del GR-1, que ens portarà a passar per la Serra del Cadell i el Collet de Can Sau on hi haurà el primer avituallament. Continuarem cap al Cortal, ja dins terme municipal d’Ogassa, on poc després agafarem el GR-3 fins la Fullosa i ens disposarem a esmorzar i recuperar forces.
 
Des de la Fullosa agafarem el camí que ens portarà cap a la casa del Negre, situada sobre els cingles que porten el mateix nom. Un cop allí baixarem fins al torrent i el remuntarem en direcció a Còdol on podrem avituallar-nos.  Ja només quedarà la baixada fins a Sant Joan a través del camí que ens portarà al Collet del Vent i el Mas/la Tolosa.
 
Des d’aquest indret només ens resta un passejada fins al Passeig de l’Estació, on posarem punt i final a la caminada

 

Track per GPS 

Vista amb Google Earth

18a Caminada Popular Ruta de les Ermites

18 anys després de la inauguració del Sender de les Quatre Ermites, P.R. C-60, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses ha decidit tornar a fer la caminada popular per aquests paratges plens d’història.

Durant els últims anys el camí original ha experimentat tota una sèrie de variacions i hem pensat que la caminada popular és una bona ocasió per redescobrir aquest recorregut.

En els últims anys hem recorregut la conca minera d’Ogassa, cosa que ens ha permès conèixer nous paisatges i el nostre passat més recent i alhora més desconegut.

19a edició de la Caminada Popular

Sortida: entre 7 i 8 del matí, davant l'absis del Monestir.

Tot l’itinerari està marcat amb cintes vermelles.

A partir de les 08,15 h. i darrera de l’últim participant s’anirà desmarcant l'itinerari.

Inscripcions: es fan al moment de la sortida davant l’absis del Monestir i estan limitades a 400 caminadors.

Preus: Socis, 6'50 €. No Socis, 8'50 €.

Inclou l’esmorzar calent, controls d’avituallament i un record a recollir la propera edició.

20a edició de la Caminada Popular

Recorregut

Es tracta d’un itinerari circular amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses amb una distància de 22 km. El traçat transcorre pels municipis de Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i la Vall de Bianya.

La sortida es donarà a l’absis del monestir però hi haurà un desplaçament amb autocar fins la zona de la Colònia Llaudet, concretament fins la Cooperativa Agrícola.

X
Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.