Marxa d'orientació

Activitats realitzades al local

Projecció Tour 2012 FESTIVAL DE TORELLÓ a Vilallonga

La projecció es va realitzar a la sala d'actes de l'Ajuntament de Vilallonga de Ter amb una assistència al complet de més de cinquanta persones.

Projecció Tour 2012 FESTIVAL DE TORELLÓ a Sant Joan

La projecció es va realitzar a la Sala Arnau de Vilalba del Palau de l'Abadia amb una assistència al complet de més de 75 espectadors.

Volcans, lluna i estrelles

Els volcans i els astres sempre han estat elements de la natura que han atret a moltíssima gent que ha quedat meravellada de les seves particularitats. El dissabte 19 de juny intentarem apropar-nos una mica més al coneixement d’aquest dos fenòmens.

44 anys de Pla d'Estràngol

Aquest proper cap de setmana es podrà veure una exposició de fotos de les 44 edicions d’aquest tradicional campament infantil

El 1962 es va iniciar a Sant Joan de les Abadesses el campament infantil del Pla d’Estràngol i 48 anys més tard continua sent un dels referents dels nens i nenes de Sant Joan.

 

Procedència de la foto: AMSJA. Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

Autor: Marcel Ferrer i Puigdomènech (any 1973)

 

Segon cicle de cinema de muntanya a Sant Joan de les Abadesses

Preveiem iniciar el Segon cicle de cinema de Muntanya el dissabte 27 de febrer de 2010. En aquesta ocasió el cicle serà mensual i cada últim dissabte del mes es projectarà una pel·lícula.  A partir del mes de març les projeccions ja es fan totes al Palau de l'Abadia

 

Dissabte 27 de febrer

Kangchejunga, historia de un superviviente de José Manuel Herraiz amb l'himaialista Carlos Pauner de protagonista . Premi (1er premi Edelweis d'or Festival de Torelló a l'any 2005

 

X
Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.