Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Material

Què oferim a la secció de Material?

Posem a l'abast de tots els socis tot el material de muntanya necessari per a realitzar les seves activitats.
 
Disposem de mapes i llibres de muntanya i estem subscrits a algunes revistes especialitzades.
 
Tenim tendes, iglús i canadenques de diferents places, disposem també de piolets i crampons.
 
Per reserves:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Preus 

Tenda...................................... 30 € de fiança + 3,5 €/dia
Grampons.................................. 20 € de fiança + 3,5 €/dia
Piolet....................................... 12 € de fiança + 3,5 €/dia
Raquetes de neu.......................... 30 € de fiança + 5,5 €/dia
ARVA, pala i sonda....................... 30 € de fiança + 6 €/dia
 

Reglament d'ús intern 

Capítol 3. Lloguer de material
 
3.
La Junta Directiva vetllarà per la conservació, millora i administració del material, delegant aquesta responsabilitat a dos dels seus membres, que a més tindran l’obligació de presentar davant l’Assemblea General un inventari amb les altes i baixes del material.
 
 
3.1.
Les activitats pròpies de l’entitat tenen preferència en l’ús del material.
 
 
3.2.
El lloguer de material i altres serveis d’aquesta secció són exclusius per als socis. Per gaudir de les seves prestacions cal estar al corrent de pagament de la quota de soci.
 
 
3.3.
El material es cedirà en règim de lloguer per contribuir amb una quota, per dia, en el seu manteniment i renovació.
 
 
3.4.
Per qualsevol tipus de material llogat es satisfarà a més, una fiança que estipularà la Junta Directiva. Fer efectiva la fiança és una condició indispensable per poder retirar el material. Aquesta fiança es retornarà íntegrament si el material es retornat en perfectes condicions.
 
 
3.5.
Les reserves de material s’admetran a partir de 7 dies abans de l’inici del lloguer, previ pagament del preu establert. Les anul·lacions permeten recuperar el 100% de l’import, sempre que es notifiquin abans de l’inici del lloguer.
 
 
3.6.
El soci té dret ha  comprovar l’estat del material. No s’acceptaran reclamacions després de la seva recollida.
 
 
3.7.
El soci té l’obligació de tornar el material cedit en perfecte estat de conservació i de comunicar els possibles desperfectes que hagi pogut patir als responsables.
El responsables de material determinaran la data de devolució de la fiança en el mateix moment de retornar el material que no podrà ser superior a 15 dies.
Els danys provocats pel mal ús o pèrdua del material cedit serà motiu de pèrdua de la totalitat de l’import de la fiança. Si el desperfecte supera la fiança el soci abonarà la diferència.
El material tornat fora de termini implica haver d’abonar l’import pels dies de més.
 
 
3.8.
En cas de pèrdua del material lliurat, s’haurà de reposar amb un d’idèntiques característiques o amb el seu import en metàl·lic.
 
 
3.9.
L’equipament d’acampada és a disposició de tots els socis, en les condicions d’una sola tenda per soci.
 
 
3.10.
El material estrictament esportiu i per a esports de risc, per raons de conservació i seguretat, només s’utilitzarà en activitats pròpies de l’entitat.
 
 
3.11.
Només es cedirà el material fora de l’àmbit de l’entitat, per activitats públiques d’interès general, i en les mateixes condicions que els socis,  sempre que així ho estimi la Junta Directiva.
 
 
3.12.
La utilització dels serveis de material comporta l’acceptació d’aquest reglament.
 
 
3.13.
El responsables de material tenen la obligació de fer complir aquest reglament. Qualsevol cas no previst serà resolt per la Junta Directiva.
 
 
3.14.
La no observança d’aquesta normativa, pot comportar la pèrdua de la condició de soci de l’entitat.

 

Fes-nos una proposta per la secció de material

Per a qualsevol suggeriment que ens volguessis fer sobre la nostra secció de material pots enviar-nos un mailAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et respondrem tan aviat com poguem.

Vocalies

text

Material

text

X
Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.