Celebrada la 54a Marxa d'Orientació i Regularitat

El passat 23 de maig es va celebrar la 54a edició de la Marxa d’Orientació i Regularitat, inclosa dins el calendari de la XII Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades de la FEEC.

En aquesta edició el punt de sortida va ser al parc de l’Estació. La marxa va agafar direcció nord, cap a la Serra Cavallera, i es va anar enfilant per la collada de Muig fins arribar a Coll Sabè, donant la volta a la muntanya de l’Assuca. Aquest punt va ser el més complicat pel què fa l’orientació, ja que el bosc de faigs que hi ha al peu de la muntanya era com un laberint amb el camí molt poc fressat, i només la parella guanyadora de la prova va trobar el camí correcte. Després de travessar aquest bosc hi havia l’esmorzar i a partir d’aquí s’iniciava la tornada cap a Sant Joan, baixant per la casa de Muig i donant la volta al Puig Rust.

En la prova hi va haver 32 equips inscrits, dels quals en van sortir 32, i se’n van classificar 29. L’equip vencedor fou el format per Josep Maria Anglada i Guifré Miquel (UE Sant Joan), seguits per Jordi Bartomeu i Marc Costa (CE Avinyó) i per Pere Carles i Joan Cubí (UE Sant Joan). Per la seva part, la Unió Excursionista Sant Joan es va endur la victòria per equips.

Classificació de la 54a Marxa d'Orientació i Regularitat